preview nu

Preview! Wat kun je verwachten? Bekijk nu de eerste flitsen van de talks en experts in Digital Marketing.

Trendspotting & prediction in marketingdata

Een video van Mark Ebergen en Gijs van Eysden
Seachresult, an adeptiv agency en Google

17 June 2021, 07:00 AM

Meld je aan, bekijk alles.

Met je registratie ga je akkoord met de voorwaarden
aanmelden

Thema's besproken door deze video

Meer over de video

Hoe haal je meer waarde uit data ? En hoe zet je data op een efficiënte manier in voor marketingdoeleinden. Volgens Gijs van Eysden van Google moet je je als decision maker niet laten afleiden door data gaps of blijven hangen in dat niet alle data toegankelijk is. Focus op de data die je nodig hebt om een probleem op te lossen. Hij gaat samen met Mark Ebergen van Searchresult in gesprek met Krijn Schuurman over waarde creëren uit de cloud via trendspotting, prediction en personalisation.

Mark Ebergen neemt je mee in de onbegrensde mogelijkheden bij het inrichten van een cloud platform. En laat zien hoe bedrijven die tegen beperkingen lopen binnen huidige tools of op zoek zijn naar overkoepelende inzichten en automation dit praktisch kunnen inrichten.

Marketeers gebruiken meerdere platforms om hun campagnes uit te rollen. Daarom bevindt een grote hoeveelheid marketing & customer signalen zich in de verschillende data silo’s in de organisatie. 57% van de enterprise decision-makers geeft aan een grote uitdaging te hebben in het managen van deze data silo's bij verschillende teams in de organisatie.