De toekomst van datagedreven SEO: SEO A/B testing bij Hunkemöller

Registreer om deze content te bekijken

Met je registratie ga je akkoord met de voorwaarden
Watch this content now

Thema's besproken door deze talk

Meer over de talk

Als marktleider scoort Hunkemöller al uitstekend op zijn organische posities, toch is het verduurzamen van deze posities zeer waardevol gebleken. Hoor tijdens dit webinar waarom datagedreven SEO de toekomst is en wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn voor SEO A/B Testing.

Voor veel organisaties stijgt het belang van organische groei, niet alleen als reactie op COVID-19, maar ook ten aanzien van duurzaamheid, de synergie met andere kanalen en de veranderende klantvraag. Tegelijkertijd zien we dat de continue aanpassingen aan websites grote impact hebben en Google’s algoritme zich steeds verder ontwikkeld. Hoe zorg je ervoor dat jouw content als beste antwoord wordt gepresenteerd?

Aan de basis ligt een datagedreven SEO strategie waarbij SEO A/B testing een belangrijke rol speelt. SEO A/B testing is een van de innovatieve werkwijzen die OrangeValley recent heeft ontwikkeld. Bij Hunkemöller is dit voor het eerst toegepast en dat heeft geleidt tot substantiële resultaten voor het organisch kanaal.