De impact van een Combined Search Strategy (SEO/SEA) bij KPN

Een talk door Robert de Clercq, Andries Hiemstra en Bryan Rijnders
Orangevalley, OrangeValley en KPN

03 November 2020, 07:00 AM

Krijg toegang, bekijk alles

Met je registratie ga je akkoord met de voorwaarden
Aanmelden

Thema's besproken door deze talk

Meer over de talk

De ideale klantreis is méér dan de optelsom van kanalen. Kanaaloptimalisatie is echter een veel uitgeoefende manier van optimaliseren, maar het is juist goed te kijken naar de synergie tussen de verschillende kanalen en touchpoints in de fase waar de klant zich begeeft en de vraag te beantwoorden. In de juiste context, op het juiste moment, via het juiste kanaal richting de klant acteren in de customer journey is cruciaal om succesvol digital marketing te bedrijven..

De meeste organisaties gebruiken SEO en SEA als losse kanalen. Door de kracht van beide kanalen te bundelen en ze te combineren in een meerjarenstrategie kun je enorme rendementsverschillen bereiken.

Orangevalley en KPN laten aan de hand van een (award winnende) case bij KPN zien tot welke successen deze integrale search strategie heeft geleid en hoe ze tot deze resultaten zijn gekomen.

De gehele strategie draagt bij aan een optimale samenwerking tussen de verschillende disciplines, bureau’s en search kanalen en een substantieel hoger resultaat in search.